Bedrijfsadvocaten

Lawcom advocaten en incasso: een bewuste keuze

Ondernemen is topsport waarbij je als ondernemer meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht moet houden. Daarom is het belangrijk om op elk moment een goede rechterhand te hebben. Als bedrijfsadvocaten heeft Lawcom advocaten en incasso er bewust voor gekozen om zich enkel te focussen op de ondernemer en zijn bedrijf. Wij staan uw bedrijf bij, gaande van incasso van openstaande facturen, het voeren van juridische procedures, tot het begeleiden van een overname.

bedrijfsadvocaten heeft Lawcom advocaten en incasso er bewust voor gekozen om zich enkel te focussen op de ondernemer en zijn bedrijf

Als gespecialiseerde bedrijfsadvocaten hebben wij de juridische expertise in huis. Om onze klanten evenwel nog vollediger te kunnen ondersteunen beschikken wij daarbovenop nog over een vast team van externe boekhoudkundige, en financiële experten.

Wij streven naar een vaste relatie. Alleen een permanent contact tussen bedrijf en advocaat, zorgt er voor dat uw bedrijf juridisch optimaal begeleid wordt. Een vermeden proces, is een gewonnen proces. Daarom is het van belang dat er een voortdurend contact is tussen u als ondernemer, en ons, uw juridisch adviseur. Om dat voor beide partijen organisatorisch en financieel mogelijk te maken hebben wij enkele standaard abonnementen met een in house-formule uitgewerkt. Tegen een vast maandelijks of jaarlijks tarief kunt u onbeperkt gebruik maken van onze diensten.

Op dit kunt u rekenen :

  • Snelle opvolging
  • Specialisatie
  • Duidelijke communicatie en informatie

Hebt u een vraag? Contacteer ons.

7 + 13 =